Snipa på Myre

Salgsutstilling på Bukkeneset

Kan brukes til så mangt.

Vinteren 2011 flyttet jeg hjem igjen, til et småbruk i nærheten av der jeg vokste opp. Etter mange år på konstant flyttefot ble det godt å endelig komme "hjem" til Momyra, og småbruket Myre. Sjefen på bruket heter Vesla og er en kattunge med stor apetitt.

Til daglig jobber jeg som kommunefysioterapeut, hovedsaklig med barn. Fritid brukes ute i naturen, med fjellsko, tursko eller på ski. Innendørs er det skapertrang og kreativitet som styrer. Å bruke hendene til å skape, er god terapi. Jeg har sans for tradisjoner og den tradisjonsrike tilnærmingen til bakst, matlaging og hushold. Et godt barndomsminne er lukta av hjortetakk og nystekte oldemorssnipper. Rundt jul lukter det også slik på Myre.

Takk for at du stakk nesa innom.

Med varme og omtanke fra Myrsnipa, Hildegunn Håkenrud

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Lillian | Svar 27.10.2013 22.25

Herlige heklede ting som varmer. Fargene er også helt nydelige. Var heldig å få se de på Høstmessa på Bukkeneset i helga:)

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.10 | 22:25

Herlige heklede ting som varmer. Fargene er også helt nydelige. Var heldig å få se de på Høstmessa på Bukkeneset i helga:)

...
12.12 | 09:52

Hei, jeg kunne tenkt meg et sett med lue og votter til jent (8 år). Fargen - noen lyse toner (lysegrønt eller lyse lysebrunt). Kunne være fint å få det til jul

...
01.11 | 18:41
Luer og votter har mottatt 3
20.10 | 19:36
Pulsvarmere har mottatt 2
Du liker denne siden